Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacybeleid. Sluiten

Bedrijven

Waarschijnlijk kent u ons van onze afvalinzamelingsactiviteiten voor de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal en Woensdrecht. Maar wij doen meer. De kennis en ervaring die wij in onze werkzaamheden voor gemeenten opgedaan hebben, zetten wij ook in voor bedrijven in de regio.

 

Wij zijn genoodzaakt een verandering door te voeren in de inzameling van zakken met folies en plastics die gelijktijdig met de papiercontainer worden ingezameld. Klik hier voor meer informatie over het speciale abonnement dat wij aan kunnen bieden.

 

Heeft u een factuur van Saver ontvangen waarin verwezen wordt naar de landelijke prijsstijging voor het storten en verbranden van afvalstoffen in 2019? Klikt u dan hier voor meer informatie.

 

Heeft u een factuur van Saver ontvangen m.b.t. het verhogen van het abonnementstarief voor uw papiercontainer? 

Klik hier voor meer informatie.

 

Als bedrijf heeft u natuurlijk ook (grof) afval. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om bedrijfsafval in te leveren bij onze Milieustraat voor Bedrijven aan de Stepvelden 8 in Roosendaal. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag, van 7.30 tot 16.30 uur. Meer Informatie? Lees het hier.

 

Wij doen overigens veel meer dan alleen het inzamelen van afval. Zo komen wij graag vrijblijvend bij u langs om een gratis afvalscan uit te voeren. Op basis hiervan kunnen wij u adviseren over het maximaliseren van uw (milieu)rendement.

 

Ook verzorgen wij graag onderstaande werkzaamheden voor u. U kunt doorklikken voor meer informatie over:

Vegen en kolken zuigen

Gladheidbestrijding

Ongediertebestrijding

Inzamelen afvalstromen

 

Archief opruimen?

Bent u van plan uw archief op te ruimen? Saver helpt u met vernietiging hiervan.

Afval ABC

Wat mag waar bij?