Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacybeleid. Sluiten

Ongediertebestrijding

Het kan iedereen gebeuren; kakkerlakken in de keuken, houtwormen in de balken van uw woning of bedrijf, muizen die zich tegoed doen aan de voorraad, de kabels van uw computernetwerk kapot knagen, of wespen die u en uw klanten van het terras wegjagen.

Ook als bedrijf kunt u zich dit soort situaties niet veroorloven. Wanneer u getroffen wordt door ongedierte, wilt u daar zo snel mogelijk van af. Zeker als uw bedrijf werkt met voedingsmiddelen en u zich moet houden aan de HACCP-richtlijnen, is ongedierte uit den boze. Saver heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Saver heeft mensen in dienst die erkende vakopleidingen op dit gebied hebben gevolgd. Daardoor is Saver in staat om iedere soort ongedierte efficient en discreet aan te pakken.

 

Hoe gaat Saver te werk?

 

Saver werkt volgens de Intergrated Pest Management (IPM) richtlijnen. 

 

De nieuwe wetgeving is in het leven geroepen om resistentie van - en persistentie door bestrijdingsmiddelen te verminderen. De nieuwe wetgeving houdt in dat er niet met giftige bestrijdingsmiddelen gewerkt mag worden, zonder dat er hiervoor bij uw bedrijf een aantal stappen zijn doorlopen op het gebied van preventie en wering. Deze stappen worden vastgelegd in een rapportage door middel van Integrated Pest Management (IPM). 

 

Wat betekent dit voor u als u last van ongedierte heeft?

 

Saver komt bij uw bedrijf langs om de volgende stappen uit te voeren.

 

Inventarisatie van uw huidige situatie

De ongediertebestrijder kijkt op uw locatie of deze voldoet aan de preventie- en weringsvoorwaarde.

 

Opstellen van een adviesrapportage 

In deze rapportage bevatten de bevindingen van de ongediertebestrijder op uw locatie. Er wordt gekeken wat er nog gedaan moet worden op het gebied van preventie en wering van ongedierte.De bestrijder zal kijken wat er noodzakelijk is aan bestrijdingsmiddelen en hoe vaak deze middelen gecontroleerd dienen te worden.  

 

Eerste controle

Tijdens de eerste controle zal de bestrijder nagaan of het advies op het gebied van preventie en wering is opgevolgd. Aan de hand daarvan kan er eventueel bijgestuurd worden. Is dit niet nodig dan wordt er overgegaan tot bestrijden.

 

Bestrijding van de ongedierte

Er wordt gestart met de bestrijding door middel van niet giftige bestrijdingsmiddelen zoals bijvoorbeeld klemmen en knaagblokken.

 

Mocht na controle blijken dat er ongedierte aanwezig is op de locatie, dan kan er overgegaan worden op giftige bestrijdingsmiddelen.

 

 


Archief opruimen?

Bent u van plan uw archief op te ruimen? Saver helpt u met vernietiging hiervan.

Afval ABC

Wat mag waar bij?