Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacybeleid. Sluiten

Offerte aanvraag

Maatschappelijk kostenbewust, duurzaam en verantwoord ondernemen kenmerken Saver. Deze termen komen tot uitdrukking in het feit dat aspecten als sociaal, milieubewust, ARBO en bedrijfsmatigheid centraal staan in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Saver heeft hierbij de doelstelling een hoog kwalitatief uitvoeringsniveau tegen een maatschappelijk aanvaardbare prijs na te streven. Dus samen met de klant zoeken naar een juiste prijs/prestatie verhouding, waarbij de continuïteit wordt gegarandeerd.

Door onze persoonlijke aanpak en het durven nemen van verantwoorde risico's, krijgt samenwerking met Saver een bijzondere dimensie . Op deze wijze kan steeds worden ingespeeld op de wijzigende behoeften en zienswijze van de klant. Saver is een partner waarop u kunt bouwen nu en in de toekomst en die in een goede samenwerking met de klant nooit tot een teleurstelling kan leiden omdat deze gestoeld is op een win-win situatie.  

Voor meer informatie kunt u deze digitale offerte aanvraag invullen of contact opnemen met de afdeling Verkoop, telefoon (0165) 597 789.

Bel mij formulier
U bent
Bedrijfsnaam
Aanhef *
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon nr.
E-mailadres *
  

 

Velden met een * zijn verplicht


Archief opruimen?

Bent u van plan uw archief op te ruimen? Saver helpt u met vernietiging hiervan.

Afval ABC

Wat mag waar bij?