Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacybeleid. Sluiten

banner-vette-campagne

Samen aan de Bak voor de school- of clubkas

Oud frituurvet, bak- en braadolie, textiel & schoenen zijn geen afval. Het is geld waard! Doodzonde om weg te gooien dus. Doe mee met onze inzamelingsactie en draag zo meteen bij aan een beter milieu. Hoe? Dat lees je hieronder.

Gebruikt frituurvet of textiel is prima te recyclen, maar komt nog te vaak in de grijze restafvalbak of een riool terecht. Niet alleen zonde omdat het riool ervan verstopt raakt, maar ook omdat het grondstoffen zijn voor nieuwe producten. Daarom hebben wij deze inzamelingsactie opgezet. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan het milieu, ook jouw (sport) vereniging of school.

 

Hoe werkt het?

Verzamel zoveel mogelijk oud frituurvet, oude bak- en braadolie en textiel en schoenen. Lever deze vervolgens in op school of bij je (sport)vereniging. Voorwaarde is natuurlijk wel dat ze meedoen aan deze actie en speciale containers hebben staan om deze grondstoffen in te bewaren. De volle containers worden door ons opgehaald en daar ontvangt je school of (sport)vereniging dan weer een leuk geldbedrag voor.

 

Deelnemen? Goed bezig!

Wil je hier als school of (sport)vereniging aan deelnemen? Wij zetten graag één of meerdere van onze speciale containers neer op locatie. Neem contact op met onze afdeling Verkoop voor meer informatie, tel. (0165) 597 789.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archief opruimen?

Bent u van plan uw archief op te ruimen? Saver helpt u met vernietiging hiervan.

Afval ABC

Wat mag waar bij?