Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacybeleid. Sluiten

Ongediertebestrijding

Het kan iedereen gebeuren; kakkerlakken in de keuken, houtwormen in de balken van uw woning of bedrijf, ratten die zich tegoed doen aan de voorraad, muizen die de kabels van uw computernetwerk kapot knagen, of wespen die u van uw eigen terras wegjagen.

Wanneer u getroffen wordt door ongedierte, wilt u daar zo snel mogelijk van af zijn. Saver heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. Saver heeft mensen in dienst die erkende vakopleidingen op dit gebied hebben gevolgd. Daardoor is Saver in staat om iedere soort ongedierte efficiënt en discreet aan te pakken.

 

Rattenbestrijding wordt voor particulieren in de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge en Roosendaal kosteloos verzorgd. In de gemeente Woensdrecht moet men hier voor betalen. Inwoners van de gemeente Halderberge dienen eerst contact op te nemen met de gemeente zelf, waarna Saver opdracht zal krijgen. Inwoners van de andere gemeenten kunnen direct contact opnemen met de Servicelijn van Saver via tel. (0165) 597 777.

 

Heeft u last van ander ongedierte zoals muizen, wespen of kakkerlakken? Dit kunnen wij bij Saver ook bestrijden. Neem dan contact op met telefoon (0165) 597 789 of mail naar verkoop@saver.nl .