Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Sluiten

Bedrijfsterrein weer schoon?

Hevige regenbuien, bladval, zand of bloesem op uw bedrijfsterrein kunnen nogal wat problemen opleveren. Zand en bladeren uit de omgeving belanden op uw terrein, waardoor putten verstopt raken en deze bij regenval vervolgens overstromen.
Erg vervelend en het kan overlast voor u veroorzaken. Door onze jarenlange expertise op het gebied van Reiniging, kunnen wij u hier zeker bij helpen. Wij kunnen uw terrein vegen, uw kolken reinigen en er voor zorgen dat het onkruid op uw terrein op een verantwoorde manier verdwijnt.
Hoe houdt Saver mijn terrein schoon?

Vegen

Om uw terrein zo schoon mogelijk te krijgen en houden, maakt Saver gebruik van verschillende soorten en formaten veegmachines. Of u nu een groot terrein, bedrijfshal of parkeerplaats heeft. Saver kijkt samen met u hoe wij het dit het beste kunnen vegen. Met onze veegmachines vegen wij het zand, vuil, bladeren maar ook klein onkruid op.

Kolken reinigen
Om er voor te zorgen dat u geen verstoppingen en overstromingen krijgt op uw terrein, kunnen wij uw kolken (preventief) reinigen. Saver zuigt de bladeren, zand en slib uit de straatkolken zodat het water weer goed weg blijft lopen.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via 0165 597 789 of via mail verkoop@saver.nl

Ik heb last van onkruid op mijn bedrijfsterrein

Wij kunnen u hier vanaf helpen. Sinds 2016 mogen er geen beschermingsmiddelen voor gewassen worden gebruikt op verhardingen. Om die reden maakt Saver gebruik van een milieuvriendelijke alternatief en bestrijdt zij onkruid door middel van heet water.

Het onkruid wordt bewerkt met heet water en/of hete lucht. Dit doen wij in combinatie met vegen en borstelen van de ondergrond. Door de hitte worden de plantencellen van de onkruidplant vernietigd. De resten zijn hierna door middel van vegen en borstelen goed te verwijderen.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via 0165 597 789 of verkoop@saver.nl 

Vraag direct een offerte aan
Voor meer informatie en het opvragen van een offerte kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop 0165 - 597 789 of mailen naar verkoop@saver.nl