Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Sluiten

Ongediertebestrijding bij uw bedrijf

Het kan iedereen gebeuren; kakkerlakken in de bedrijfskeuken, houtwormen in de balken van uw woning of bedrijf, muizen die zich tegoed doen aan de voorraad, de kabels van uw computernetwerk kapot knagen, of wespen die u en uw klanten van het terras wegjagen.

Als bedrijf kunt u zich dit soort situaties niet veroorloven. Wanneer u last heeft van ongedierte, wilt u daar zo snel mogelijk van af. Zeker als uw bedrijf werkt met voedingsmiddelen en u zich moet houden aan de HACCP-richtlijnen, is ongedierte uit den boze. Wij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. We hebben medewerkers in dienst die erkende vakopleidingen op dit gebied hebben gevolgd. Daarom zijn wij in staat om nagenoeg iedere soort ongedierte efficiënt en discreet aan te pakken.

De kosten bedragen:

- € 39,85 voor een inventariserend onderzoek. Voor bedrijven die een contract met ons aangaan vervallen de inventarisatiekosten. (Kosten zijn excl. BTW) 
- € 65,08 voor wespenbestrijding (Kosten zijn excl. BTW)
Ik heb last van ongedierte bij mijn bedrijf
Ook bij uw bedrijf kunt u last hebben van plaagdieren zoals ratten, muizen, wespen, houtwormen. Wilt u hier op een verantwoorde manier van af dan kunt u Saver bellen.
Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via 0165 597 789 of verkoop@saver.nl uitklapblokken afbeelding
Hoe bestrijdt Saver ongedierte bij mijn bedrijf?

Saver werkt volgens de Intergrated Pest Management (IPM) richtlijnen. 

De nieuwe wetgeving is in het leven geroepen om resistentie van - en persistentie door bestrijdingsmiddelen te verminderen. De nieuwe wetgeving houdt in dat er niet met giftige bestrijdingsmiddelen gewerkt mag worden, zonder dat er hiervoor bij uw bedrijf een aantal stappen zijn doorlopen op het gebied van preventie en wering. Deze stappen worden vastgelegd in een rapportage door middel van Integrated Pest Management (IPM). 

Wat betekent dit voor u als u last van ongedierte heeft?

Saver komt bij uw bedrijf langs om de volgende stappen uit te voeren: 

Inventarisatie van uw huidige situatie
De ongediertebestrijder kijkt op uw locatie of deze voldoet aan de preventie- en weringsvoorwaarden.

Opstellen van een adviesrapportage 
In deze rapportage bevatten de bevindingen van de ongediertebestrijder op uw locatie. Er wordt gekeken wat er nog gedaan moet worden op het gebied van preventie en wering van ongedierte. De bestrijder zal kijken wat er noodzakelijk is aan bestrijdingsmiddelen en hoe vaak deze middelen gecontroleerd moeten worden.  

Eerste controle 
Tijdens de eerste controle zal de bestrijder nagaan of het advies op het gebied van preventie en wering is opgevolgd. Aan de hand daarvan kan er eventueel bijgestuurd worden. Saver zal ook de geadviseerde middelen uitzetten. Eventueel kan tot bestrijden worden overgegaan. 

Bestrijding van de ongedierte 
Er wordt gestart met de bestrijding door middel van niet-chmische bestrijdingsmiddelen zoals bijvoorbeeld klemmen en knaagblokken.

Mocht na controle blijken dat er ongedierte aanwezig is op de locatie, dan kan er overgegaan worden op chemische bestrijdingsmiddelen.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via 0165 597 789 of verkoop@saver.nl 

uitklapblokken afbeelding