Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies Sluiten

 

Zoeken

Thuis
Afval bij u thuis
Afval naar Grondstoffencentrum Roosendaal/ Halderberge
Saverpas
Afval naar de milieustraat Bergen op Zoom
Contact
Nieuws
Wat hoort waar
 
Ledigen papiercontainer

De papiercontainers die op donderdag 16 januari in een deel van Roosendaal buiten stonden, zijn gewoon geleegd. Door een interne fout stond de datum voor oud papier verkeerd in onze eigen planning. Voor de zekerheid rijdt Saver deze papierroute op 23 januari nog een keer, omdat u als inwoner misschien door onze berichtgeving in de war bent geraakt. Onze excuses! Alle informatie op de afvalkalenders op onze site, op uw papieren kalender thuis en in de Afvalwijzer app is correct.

Lees artikel
Storing afvalwijzerapp verholpen

Gebruikers van onze Afvalwijzer app hebben begin 2020 problemen ondervonden met het zien van de inzamelgegevens voor 2020. Dit probleem is inmiddels verholpen. Als u de app nu opnieuw opstart en bij instellingen (streepjes rechtsboven) de adresgegevens (postcode en huisnummer) opnieuw invoert, komt de juiste informatie van 2020 naar voren.  

Lees artikel
Nieuwe zijlader geleverd
Een nieuw jaar en een nieuw begin. Op donderdag 16 januari is de eerste nieuwe zijlader van dit jaar afgeleverd. Saver chauffeur Geert Marks ontving de sleutel van de nieuwe 176 uit handen van Simon van Loon (TB DAF).
Lees artikel
 
image