Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies Sluiten

 

Zoeken

Thuis
Afval bij u thuis
Afval naar Grondstoffencentrum Roosendaal/ Halderberge
Saverpas
Afval naar de milieustraat Bergen op Zoom
Contact
Nieuws
Wat hoort waar
 
Steeds verantwoorder rijden
Zuiniger, schonere diesel, minder CO2 uitstoot én stiller. Allemaal eigenschappen van de nieuwe voertuigen waarmee Saver het afval ophaalt. De nieuwe zijlader die vandaag (21-02-2020) is geleverd heeft het allemaal. De afgelopen maanden zijn er al meer voertuigen vernieuwd. Hiermee kunnen we dus alle bovenstaande milieueffecten realiseren.
 
What do you want to do ?
New mail
Lees artikel
Plantaardige brandstof halveert onze CO2-uitstoot
Vanaf 1 maart voorzien wij al onze voertuigen, zo'n 100 in totaal, van een nieuwe brandstof die, behalve uit diesel, voor 50% uit plantaardige olie bestaat. Hoewel deze brandstof duurder is, kiezen wij vanzelfsprekend voor de 45% reductie van de uitstoot van CO2 en de 16% reductie van de uitstoot van roet en fijnstof die deze brandstof oplevert.
Lees artikel
Dweil d'oew neus mar achternaar!
A.s. dinsdag 25 februari rijden we weer mee in de carnavalsoptocht van de gemeente Bergen op Zoom. Wilt u ook zo'n speciale carnavalsbutton van Saver? Kom dan kijken! En natuurlijk maken we de straten weer schoon na de carnaval... Wij wensen u veel leut toe!
Lees artikel
 
image