Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Sluiten
 

Zoeken

Bergen op Zoom
Halderberge
Roosendaal
Woensdrecht
Nieuws
Wat hoort waar
Meest gestelde vragen
Contact
 
Voor inwoners gemeente Roosendaal

Gezien de huidige situatie in de gemeente Roosendaal vragen we u om uw afval pas aan te bieden op de dag dat het wordt opgehaald (voor 7.30 uur 's ochtends). Zet uw afval dus niet de avond van tevoren al op straat. Zet de containers na legen ook weer z.s.m. op uw eigen terrein. 

Lees artikel
Kerstbomenactie gemeente Roosendaal
Op zaterdag 9 januari houdt de gemeente Roosendaal de jaarlijkse kerstbomeninzamelingsactie. Op die dag kunt u uw kerstboom (zonder pot/plastic zak) inleveren bij een van de 14 inzamellocaties in de gemeente en maakt u kans op mooie prijzen. 
Lees artikel
Saver wijzigt per 2 november inzameldagen

Saver wijzigt vanaf 2 november 2020 de routes. Dit heeft tot gevolg dat uw containers mogelijk op een andere dag geleegd worden of uw PBD-zakken op een andere dag worden opgehaald. De routes zijn efficiënter ingedeeld waardoor er met hetzelfde aantal kilometers straks meer containers worden geleegd. Dit geldt alleen voor de huis-aan-huis inzameling bij particulieren. Dus niet voor bedrijven. 

 

 

Lees artikel
 
image