Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Sluiten

Lees hier al ons nieuws omtrent het Coronavirus

Uiteraard zijn de extra maatregelen vanwege het Coronavirus nog steeds bij ons van kracht.  De belangrijkste oproepen die wij momenteel aan u doen, zijn:
  • Neem de regels op onze Milieustraten en het Grondstoffencentrum in acht.
  • Plaats uw afval niet naast de verzamelcontainers in de wijk, maar er in.
  • Scheid uw afval nog beter, zodat u zo min mogelijk restafval overhoudt.
  • Gooi de beschermingsmiddelen in een gesloten plastic zak bij het restafval. 
29 april 2020:

Beschermingsmiddelen bij restafval

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend handschoenen en mondkapjes in afgesloten plastic zakken in uw restafvalcontainer te deponeren. U zult begrijpen dat onze medewerkers op geen enkele wijze in aanraking mogen komen met dit materiaal. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Helaas treffen wij in toenemende mate beschermingsmiddelen tegen het Coronavirus, zoals mondkapjes en handschoenen, los in de restafvalcontainers of bij het plastic verpakkingsafval aan. Ook worden ze steeds meer aangetroffen in de natuur. Vanwege de veiligheid van onze medewerkers vragen wij u om deze beschermingsmiddelen in een gesloten zak in uw restafvalcontainer te deponeren, zodat ze verbrand kunnen worden.

 


Op onze Milieustraten en het Grondstoffencentrum:
31 maart 2020:

Een ontbijtje voor de Saver-collega's buitendienst

Alle Saver medewerkers in een buitendienstfunctie ontvingen dinsdagochtend in alle vroegte een ontbijtpakketje. Voor de chauffeurs stonden de P&O-collega’s ruim een uur buiten in de kou om de ontbijttasjes en paashazen uit te delen. Binnen konden de terreinmedewerkers en de werkplaatscollega’s hun tasjes afhalen. De collega’s op de Milieustraten en het Grondstoffencentrum ontvingen iets later op de ochtend hun tasjes. Deze Saver collega’s zijn dagelijks in de weer om West-Brabant schoon te houden. Thuiswerken is, met uitzondering van het kantoorpersoneel, geen optie. Wij waarderen de inzet van alle collega’s en merken een grote saamhorigheid en inzet in deze lastige periode. Dat hebben we met dit kleine gebaar willen onderstrepen. De ontbijtjes werden geleverd door broodjeszaak De Borchwerf.

24 maart 2020: 
 


1

« Overzicht