Grof vuil thuis

Heeft u grof vuil thuis? Wij halen grof vuil bij u thuis op. U betaalt 3 tikken per 1m3. Onder grof huishoudelijk afval verstaan wij bijvoorbeeld: kapotte tuinmeubelen, een versleten bankstel of uit elkaar gevallen kast. Heeft u goederen die nog in een goede staat verkeren? Laat u het dan weten aan De Kringloper. Zij komen de nog bruikbare spullen gratis bij u thuis ophalen. Ook tuinafval (plantaardig) komen wij bij u ophalen. Graszoden zijn een uitzondering. Deze komen wij niet ophalen. U dient deze zelf naar de milieustraat te brengen.

De kosten voor het laten ophalen van grof vuil bedragen drie tikken op de Saverpas.  Let u wel op, voor het ophalen van het grof vuil kan u een afspraak maken via de Servicelijn van Saver: 0165- 59 77 77.

Matrassen

Oude matrassen komen we GRATIS bij u ophalen. Daar zitten wel de volgende voorwaarden aan: ze moeten schoon en droog zijn. Dat zijn namelijk de voorwaarden om ze te kunnen recyclen. Afgekeurde matrassen (dus vuil en nat) worden beschouwd als restafval. Hier moet u voor betalen met tikken van uw Saverpas. Biedt u daarom matrassen apart aan, laat deze binnen staan tot we die bij u komen ophalen. Er moet dus ook iemand thuis zijn als we matrassen komen ophalen op uw adres. U kunt een schoon en droog matras aanmelden bij onze Servicelijn via tel. 0165 - 597 777 of servicelijn@saver.nl.


Bent u druk aan het verbouwen in uw huis, of uw zolder lekker aan het opruimen? Dit kan erg veel rotzooi en afval met zich meebrengen. Saver heeft daarvoor de oplossing bij u thuis. Maak voor de grotere verbouwing gebruik van de afzetcontainer en bij een eventuele opruiming van uw garage van de BigBag van Saver.

BigBag 

Heeft u een kleine verbouwing, of gaat u de zolder of garage opruimen, dan kan Saver u ook voorzien van de BigBag. De BigBag is een grote stevige zak waarin u maar liefst 1 m3 afval kwijt kunt. 

Ander afval via BigBag (1 m3)

Er bestaat ook de mogelijkheid om andere afvalstromen zoals grond, dakafval en hout in kleinere hoeveelheden (max. 1 m3) af te voeren in BigBags. Hiervoor geldt een ander tarief dan voor puin zoals hierboven beschreven staat. Belt u voor meer informatie met onze Servicelijn, tel. (0165) 597 777.

Grotere afzetcontainer (2,5 of 6 of 10 m3)

Bent u met een grotere verbouwing bezig en heeft u meer afval dan in een BigBag past? Dan kunt u bij ons ook een afzetcontainer huren. Deze hebben wij in diverse afmetingen voor u: 2,5 m3, 6m3 of 10m3. 

Alle informatie voor het huren van een afzetcontainer vindt u hier

In de container mag één van de volgende afvalstromen (dus geen combinatie van deze stromen): 

* Grof huishoudelijk afval

  

* Puin

* Bouw- en sloopafval

 

* Houtsoorten

* Grond (schoon)

 

* (grof) Groenafval


 

Indien u uw grof vuil op de afgesproken dag niet buiten heeft gezet, worden er extra kosten in rekening gebracht.