skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver
 • Inzage aantal ledigingen of stortingen

  Met uw Saverpasnummer (én uw postcode en huisnummer) kunt u hier inzage krijgen in het aantal ledigingen van uw restafvalcontainer aan huis of het aantal aanbiedingen bij een ondergrondse restafvalcontainer.

 • Milieustraat/ Grondstoffencentrum

  Met de Saverpas krijgt u toegang tot de milieustraat of het grondstoffencentrum binnen uw gemeente. Bij de milieustraten in Bergen op Zoom en Woensdrecht betaalt u ook met de Saverpas met behulp van de tikken op uw pas. Voor het grondstoffencentrum Roosendaal/Halderberge is de Saverpas alleen nodig voor de toegan en bij het wegen voor grof huishoudelijk restafval en dakleer.  Omdat deze gemeenten niet meer met tikken werken, rekenen de inwoners daar de betaalde stromen (alleen grof huishoudelijk restafval en dakleer)  af met hun pinpas.

 • Ondergrondse container(s)

  Indien uw adres aangesloten is op een ondergrondse container(s), dan kunt u met behulp van uw Saverpas uw afval daarin weggooien. Voor het aanbieden van restafval betaalt u per keer een bepaald bedrag. Hoeveel dit is, is per gemeente verschillend. Het weggooien van textiel, papier, plastic verpakkingsafval, drankenkartons en blik is gratis. Alle ondergrondse containers (behave de glascontainer) zijn beveiligd en kunnen alleen met een Saverpas geopend worden. Deze beveiliging is noodzakelijk omdat kinderen er in kunnen vallen of klimmen.

 • Kunststofzakkenautomaten

  Met een Saverpas kunt u één keer per maand (in de gemeente Roosendaal twee keer per maand) gratis een rol met speciale plastic zakken uit de automaat halen. De zakkenautomaten staan alleen in de gemeente Bergen op Zoom, Halderberge en Roosendaal. Wilt u weten waar? Kijk dan hier. In de gemeente Woensdrecht staan geen zakkenautomaten.
  De zakken uit de automaten kunt u gebruiken om uw plastic verpakkingsmateriaal, drankenkartons en blik in te verzamelen en aan te bieden voor de huis-aan-huis inzameling (gemeenten Roosendaal en Halderberge), of weg te gooien in de boven- en ondergrondse container(s) voor kunststof (gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal en Halderberge).

Back To Top