skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Geef afval
meer waarde

en ga duurzaam om met grondstoffen

Geef afval
meer waarde

en ga duurzaam om met grondstoffen

Veelgestelde
vragen

Wat hoort nu precies in welke bak of zak. Het scheiden van afval is niet altijd even duidelijk. Als u het niet weet, kunt u het opzoeken op de website van Saver bij Wat hoort Waar. Daar vindt u per afvalstroom een pagina met informatie. Op www.samenaandebak.nl kunt u in de zoekbalk het product intypen. U krijgt dan het antwoord.

Kijkt u eerst in eigen afvalkalender op de website of de afvalwijzer app of de dag van ophalen wel klopt. Heeft u de container wel op tijd en op de goede plaats buitengezet? Klopt de dag en de tijd dan kan het zijn dat er bij ons iets is misgegaan. Belt u dan naar de Servicelijn 0165 597777. U kunt ook mailen naar info@saver.nl. Vermeldt u dan uw naam, adres en saverpasnummer. We komen uw container alsnog legen.

Als uw container gestolen is, doet u daarvan aangifte bij de politie en meldt u dit zo snel mogelijk bij de Klantenservice van Saver. Wij zorgen ervoor dat uw container geblokkeerd wordt, zodat een ander daar geen gebruik meer van kan maken. Als u ons belt dan spreken we met u af wanneer er een nieuwe container wordt geleverd.

Als uw container kapot is, kunt u bellen naar de Servicelijn van Saver. Wij zorgen er dan voor dat uw container wordt gemaakt of vervangen.

Tips:

  • Kijk eerst goed rond in uw straat of uw container misschien ergens anders staat.
  • Heeft u een straat of buurt app, vraag het dan in de app. Misschien heeft iemand anders per ongeluk uw container meegenomen.
  • Zorg dat uw container altijd goed herkenbaar is. Iedere container hoort een adressticker te hebben. Het kan zijn dat uw sticker er niet meer opzit. U kunt gratis telefonisch een nieuwe sticker aanvragen bij de Servicelijn van Saver.

Nieuws

PBD-zakken tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen zijn de PBD-zakken beperkt verkrijgbaar. We hopen dat de zakken binnen 2 weken geleverd worden. Excuses voor het…

Lees verder

Saver weer hoog op PSO-ladder

Bij de jaarlijkse beoordeling voor de PSO-ladder is Saver wederom hoog geëindigd. We kregen Trede 2 toegekend.  PSO staat voor…

Lees verder

Gewijzigde inzameldagen bedrijfsafval

Vanwege Tweede Pinksterdag (20 mei) zijn er ook aangepaste inzameldagen voor bedrijfsafval. Je vindt ze in het menu bovenaan terug…

Lees verder

Uitgelicht

Samen aan de Bak on Tour bij jou op school

Wist je Saver een mooie educatieve bus heeft? Deze Samen aan de Bak on Tour bus zit vol met leuke…

Lees verder

Nieuws

PBD-zakken tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen zijn de PBD-zakken beperkt verkrijgbaar. We hopen dat de zakken binnen 2 weken geleverd worden. Excuses voor het…

Lees verder

Samen aan
de bak

Samen aan de bak is een initiatief van Saver in samenwerking met gemeente Roosendaal, Bergen op Zoom, Halderberge, Rucphen, Zundert en Woensdrecht. Het doel is het omlaag brengen van de hoeveelheid restafval naar gemiddeld 100 kg per inwoner per jaar.

Back To Top