skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Heeft uw bedrijf last van ongedierte? Saver helpt dit probleem te bestrijden.
Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via (0165) 59 77 89, verkoop@saver.nl of het offerteformulier op deze website.

Waarom moet ik voor Saver kiezen?

Wij hebben veel ervaring met allerlei soorten ongedierte, van muizen en ratten tot wespen en houtworm. Als u hier op een verantwoorde manier van af wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben hiervoor speciale vakopleidingen gevolgd.

Als u onze hulp inschakelt, komen we altijd eerst langs voor een onderzoek.

Hoe gaat Saver te werk bij ongedierte?

Ook bij uw bedrijf kunt u last hebben van ongedierte zoals ratten, muizen, wespen en houtwormen. Wilt u hier op een verantwoorde manier van af, dan kunt u Saver bellen.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via (0165) 59 77 89 of via mail verkoop@saver.nl of het offerteformulier.

Hoe bestrijdt Saver ongedierte bij mijn bedrijf?

Wij werken volgens de Integrated Pest Management-richtlijnen, oftewel de IPM. Deze nieuwe regels zijn er, om te voorkomen dat ongedierte resistent wordt tegen chemische bestrijdingsmiddelen. Als bedrijf moet u mogelijk eerst een aantal maatregelen nemen die plaagdieren en ander ongedierte tegengaan.

Wij doorlopen daarom altijd hetzelfde stappenplan als wij ingeschakeld worden om ongedierte te bestrijden.

  1. Een van onze medewerkers kijkt of er bij uw bedrijf genoeg maatregelen zijn genomen om ongedierte te voorkomen en te weren.
  1. Onze medewerker stelt een adviesrapport op. Hierin staat wat er nog gedaan moet worden op het gebied van preventie en wering. Ook staat hierin welke bestrijdingsmiddelen er nodig zijn en hoe vaak die middelen gecontroleerd moeten worden.
  1. Als er nog maatregelen moesten worden getroffen, controleert onze medewerker of dit ook gebeurd is. Pas dan kan de bestrijding van start gaan.
  1. Onze medewerker begint met de bestrijding met behulp van niet-chemische middelen. Als dit het probleem niet helemaal oplost, kunnen alsnog chemische bestrijdingsmiddelen worden ingezet.
Back To Top