skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Heeft uw bedrijf last van ongedierte? Saver helpt dit probleem te bestrijden.

Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via (0165) 59 77 89, verkoop@saver.nl of het offerteformulier op deze website.
Waarom moet ik voor Saver kiezen?

Wij hebben veel ervaring met allerlei soorten ongedierte, van muizen en ratten tot wespen en houtworm. Als u hier op een verantwoorde manier van af wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben hiervoor speciale vakopleidingen gevolgd.

Als u onze hulp inschakelt, komen we altijd eerst langs voor een onderzoek.

Bedrijven die een contract voor ongediertebestrijding hebben en direct hun gegevens willen inzien, kunnen gebruikmaken van de Allscan pagina.

Hoe gaat Saver te werk bij ongedierte?

Ook bij uw bedrijf kunt u last hebben van ongedierte zoals ratten, muizen, wespen en houtwormen. Wilt u hier op een verantwoorde manier van af, dan kunt u Saver bellen.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via (0165) 59 77 89 of via mail verkoop@saver.nl of het offerteformulier.

Hoe bestrijdt Saver ongedierte bij mijn bedrijf?

Wij werken volgens de KPMB-richtlijnen.  Voor ratten, muizen en andere knaagdieren is Saver gecertificeerd volgens de meest recente versie van het KPMB.  Onze plaagdierbestrijders zijn opgeleid en gecertificeerd volgens deze normering. Deze IPM-regels zijn er, om te voorkomen dat ongedierte resistent wordt tegen chemische bestrijdingsmiddelen. Als bedrijf moet u mogelijk eerst een aantal maatregelen nemen die plaagdieren en ander ongedierte tegengaan.

Wij doorlopen daarom altijd hetzelfde stappenplan (zie hieronder) als wij ingeschakeld worden om ongedierte te bestrijden.

Back To Top