skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben wij momenteel de volgende vacatures open staan.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

Wil jij met ons aan de bak?

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe mensen die met ons aan de bak willen. Want afval inzamelen is teamwerk. Dus wil jij met ons aan de bak, dan moet je zeker even verder lezen.
Onze medewerkers zijn dagelijks onderweg om afval op te halen en straten te reinigen. Zij worden ondersteund door kantoorpersoneel. Saver wil dat alle medewerkers verantwoord, deskundig en betrouwbaar kunnen werken. Daarom besteden wij veel aandacht aan selectie van ons personeel. Als jij dan eenmaal bij ons binnen bent, regelen wij trainingen en opleidingen. Wij halen graag het beste uit jou!

Stijn Hurkx is zo’n medewerker. Hij vertelt graag zijn verhaal.

Passend en persoonlijk

We bieden passende opleidingen aan en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk staan we open voor eigen initiatieven. Met de juiste persoon op de juiste plaats verlenen wij zo de service die gemeenten en bedrijven van ons vragen.

Prettige werksfeer

Binnen de organisatie heerst een open, collegiale en prettige werksfeer. Daarnaast bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zo ziet onze organisatie er uit.

Ga jij met ons aan de bak? Kijk dan hieronder bij vacatures of neem contact op met de HR-afdeling via hr@saver.nl.

Wil je weten welke beroepen wij allemaal in huis hebben? Kijk dan op de website van Maak werk van een schonere wereld.

Stage lopen bij Saver

Onze organisatie staat ook open voor mbo en hbo stagiair(e)s. Wij hebben vanuit diverse organisaties verschillende accreditaties om jonge mensen te mogen begeleiden. Ook voor hbo stagiair(e)s zijn er mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met de HR-afdeling via hr@saver.nl

Natuurlijk mag je altijd een open sollicitatie sturen naar onze HR-afdeling via hr@saver.nl.

Of kijk op de website van Olympia Uitzendbureau voor mogelijke tijdelijke functies bij Saver.

 

Dit vonden stagiairs van Saver:

-Murat Aksoy (Stagiair Audio Visuele Vormgeving): “Saver heeft een heel open bedrijfscultuur, en er zijn veel mogelijkheden binnen in het bedrijf. Het is een leuk bedrijf om stage bij te lopen.”

-Jorn de Koning (Stagiair Logistiek): “Saver is een mooi bedrijf waar meerdere kansen voor het oppakken liggen, ook voor stagiaires is dit een goed bedrijf omdat je echt meegenomen wordt in alle activiteiten binnen het bedrijf.”

-Tim van Maurik (Stagiair F&A): “Ik heb de stageperiode als erg leerzaam ervaren. Vooral heb ik het erg naar mijn zin gehad en op de afdeling F&A heb ik mij direct op mijn gemak gevoeld en hierdoor is de tijd gevlogen.”

-Fabian van Vliembergen (Stagiair P&O): “Saver is een mooi, open en gezellig bedrijf waar ik op de afdeling P&O veel heb mogen leren. Het is een bedrijf waar stagiaires de ruimte en mogelijkheden krijgen om als toekomstig professional te kunnen ontwikkelen.”

Back To Top