skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Reservering Samen aan de Bak on Tour

Wij zijn blij met jullie interesse voor ons educatieve programma in Samen aan de Bak on Tour.  Met diverse spellen en leuke doe-activiteiten op het gebied van duurzaamheid en afval scheiden komen wij bij jullie op school.  Spelen en leren gaan hand in hand met uitleg en opdrachten. Het programma is geschikt voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Voor de jongere kinderen hebben wij in overleg een aangepast programma.

Is jouw school gevestigd in een van de ‘Saver-gemeenten’ (Roosendaal, Halderberge, Bergen op Zoom, Zundert, Rucphen, Steenbergen of Woensdrecht), dan hoeft de school niet te betalen voor de komst van de bus. Je moet er wel voor zorgen dat er voldoende begeleiding (per 10 kinderen een extra begeleider) aanwezig is. Voor scholen buiten het Saver verzorgingsgebied wordt een kostprijs berekend.

We willen ons bezoek aan jullie school zo goed mogelijk voorbereiden, daarom vragen we om onderstaand formulier volledig in te vullen en naar ons te mailen. Wij nemen dan contact op over de gewenste datum en het programma. Lees ook van tevoren het voorwaardenformulier goed door.

Klik op de foto om het filmpje te zien.

U dient minimaal 4 weken van tevoren uw aanvraag in te dienen.

Back To Top