skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Als je gaat verhuizen dan is de volgende informatie van belang.

Nieuwbouwwoning

Betrek je een nieuwbouwwoning, dan zijn er in deze woning geen Saverpassen en containers aanwezig. Deze kun je zelf telefonisch aanvragen bij Saver:  (0165) 59 77 77. Het aanvragen van de nieuwe passen en de containers is gratis.

Bestaande woning

Verhuis je naar een bestaande woning binnen een van de Saver-gemeenten, laat dan je Saverpassen achter in de woning die je verlaat. In je nieuwe woning liggen twee Saverpassen, die bij dat adres horen. Is dit niet het geval? Dan kun je binnen drie maanden na inschrijving bij Saver kosteloos twee nieuwe Saverpassen aanvragen. Dit doe je door je bewijs van inschrijving te mailen naar info@saver.nl.

Wanneer je verhuisd bent naar een bestaande woning waar het formaat van de mini containers niet naar wens is, kun je deze binnen drie maanden na inschrijving op het adres kosteloos omruilen. De mini-containers zijn beschikbaar in 140 liter of 240 liter formaat. Je kunt dit aanvragen door je bewijs van inschrijving te mailen naar info@saver.nl.

Back To Top
Belangrijke mededeling: Gewijzigde inzameldagen afval per 1 januari 2023

Download de Afvalwijzer app of je persoonlijke afvalkalender, om de juiste container op de juiste dag buiten te kunnen zetten.