skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Als je gaat verhuizen dan is de volgende informatie van belang.

Nieuwbouwwoning

Betrek je een nieuwbouwwoning, dan zijn er in deze woning geen Saverpassen en containers aanwezig. Deze kun je zelf telefonisch aanvragen bij Saver:  (0165) 59 77 77. Het aanvragen van de nieuwe passen en de containers is gratis.

Bestaande woning

Verhuis je naar een bestaande woning binnen een van de Savergemeenten, laat dan je Saverpassen achter in de woning die je verlaat. In je nieuwe woning liggen twee Saverpassen, die bij dat adres horen. Is dit niet het geval? Vraag dan binnen drie maanden na inschrijving bij Saver kosteloos twee nieuwe Saverpassen aan. Dit doe je door je bewijs van inschrijving te mailen naar info@saver.nl.

Voor een aantal gemeenten geldt:  dat wanneer je verhuisd bent naar een bestaande woning waar het formaat van de mini-containers niet naar wens is, je deze binnen drie maanden na inschrijving op het adres kosteloos kan omruilen. De mini-containers zijn beschikbaar in 140 liter of 240 liter formaat. Niet iedere gemeente biedt deze mogelijkheid. Je kunt daarom het beste eerst de vraag aan Saver stellen of dit voor jouw adres mogelijk is. Je kunt dit aanvragen door je bewijs van inschrijving te mailen naar info@saver.nl.

Back To Top