skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van reiniging, kunnen wij u ook helpen om uw bedrijfsterrein weer schoon te maken. U moet hierbij denken aan onkruidbestrijding, vegen van uw terrein en het reinigen van de straatkolken op uw perceel.

Hieronder vindt u verschillende oplossingen

Hoe houdt Saver mijn terrein schoon?

Ik heb last van onkruid op mijn bedrijfsterrein

Wij kunnen ook het onkruid op uw bedrijfsterrein verwijderen. Saver maakt daarvoor gebruik van een aantal milieuvriendelijke methoden:

  • Met een borstelmachine voorzien van staalborstels, waarmee we het onkruid los borstelen.
  • Met een heetwatermachine. Door het hete water sterft het onkruid af.
  • Met een bosmaaier, zodat we ook onkruid kunnen verwijderen rondom obstakels en moeilijk bereikbare plaatsen.

Voordat we beginnen inventariseren we voor u de meest effectieve behandelmethode voor uw terrein.  Afhankelijk van de gekozen methode, wordt uw terrein na afloop netjes schoon geveegd.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via (0165) 59 77 89 of via mail verkoop@saver.nl of het offerteformulier.

Vegen

Om uw terrein zo schoon mogelijk te krijgen en houden, kunnen we uw bedrijfsterrein vegen. Of u nu een groot terrein, bedrijfshal of parkeerplaats heeft. Saver kijkt samen met u hoe de oppervlakte het best gereinigd kan worden.  Met onze veegmachines vegen wij het zand, vuil en bladeren op.

Kolken reinigen

Om ervoor te zorgen dat u geen verstoppingen en overstromingen krijgt op uw terrein, kunnen wij de straatkolken op uw perceel (preventief) reinigen. Saver zuigt de bladeren, zand en slib uit de straatkolken van uw perceel zodat het water weer goed weg blijft lopen.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen?
Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop via (0165) 59 77 89 of via mail verkoop@saver.nl of het offerteformulier.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Verkoop.  (0165) 59 77 89, verkoop@saver.nl of het offerteformulier.

Back To Top