skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Wij komen niet alleen bij thuis, ook voor uw bedrijf kunnen wij de afvalinzameling verzorgen.

Het maximaal scheiden van uw afval kan u een besparing opleveren tot ongeveer 40% van de kosten voor uw afvalverwijdering. Door uw afval goed te scheiden, helpt u het milieu. Uw afval kan, mits goed gescheiden, namelijk als een grondstof dienen voor nieuwe producten.

Voor uw bedrijfsafval en oud papier / karton, heeft Saver de perfecte oplossing in de vorm van verschillende containers met inhoudsmaten variërend van 140 liter t/m 1700 liter.

Stijging tarieven

Wij ontkomen er niet aan om onze tarieven aan te passen als gevolg van de marktomstandigheden. Lees hier meer over de ontwikkelingen in de markt die ons tarief beïnvloeden, maar lees daarnaast ook hoe u hier zelf, door uw afval optimaal te scheiden, invloed op uit kunt oefenen.

Mogelijkheden in:

Omdat veel bedrijven wisselende hoeveelheden afval produceren, heeft Saver daar een flexibel inzamelsysteem voor ontwikkeld.

Wij bieden u:
  • Maatwerk voor ledigingsfrequentie
  • Lediging op afroep
  • Gescheiden inzameling van diverse afvalstromen waaronder folies.

Saver houdt zich aan de landelijke regels voor de inzameling van bedrijfsafval. Meer informatie vindt u op de afvalwijzer voor bedrijven.  
Flyer Afvalwijzer voor bedrijven.

U vindt hier onze algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze Afdeling Verkoop via (0165) 597 789 of via mail verkoop@saver.nl of het offerteformulier.

Rolcontainers voor bedrijven

Voor uw bedrijfsafval en oud papier / karton, heeft Saver de perfecte oplossing in de vorm van verschillende rolcontainers met inhoudsmaten variërend van 140 liter t/m 1700 liter.

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen?
Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze Afdeling Verkoop via (0165) 597 789 of via mail verkoop@saver.nl of het offerteformulier.

Ondergrondse containers voor bedrijven

Heeft u geen plaats voor een rolcontainer voor uw brandbaar bedrijfsafval? U kunt voor uw bedrijf ook een Saverpas aanvragen, zodat u uw afval in een ondergrondse container kwijt kunt.

Dit kost u:

Voor het storten van restafval betaalt u een bedrag per zak van 60 liter en voor het vervangen van het pasje.

Voor het storten van papier betaalt u alleen het pasbeheer en het vervangen van het pasje.

Neemt u vrijblijvend contact op met onze Afdeling Verkoop via (0165) 597 789 of via mail verkoop@saver.nl of het offerteformulier voor de actuele tarieven.

Afzetcontainers voor bedrijven

U kunt via Saver ook afzet- en portaalcontainers huren, voor het laten afvoeren van grotere hoeveelheden afvalstromen.

Welke containers kunnen we bij u (laten) plaatsen?

  • Portaalcontainers (met ketting): 2,5 m3, 6m3 en 10m3
  • Afzetcontainers (haakarm):  7m3, 12m3, 15m3, 30m3 en 40m3Wenst u een vrijblijvende prijsopgaaf? Neemt u dan contact op met onze afdeling Verkoop via 0165 597 789 of via verkoop@saver.nl

Wij kunnen u containers leveren in onderstaande formaten en voor de diverse afvalstromen:

Wilt u weten wat Saver voor u kan betekenen?
Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze Afdeling Verkoop
via 0165 597 789 of via mail verkoop@saver.nl of het offerteformulier.

Overige dienstverlening

Buiten bovengenoemde afvalstromen en inzamelmiddelen, zijn wij u ook graag van dienst bij het afvoeren van onderstaande afvalstromen:

Folie
Tempex (EPS)
Textiel
• Archiefvernietiging (vertrouwelijk)
• Glas (Vlakglas /Holglas)
• Frituurvet
Swill

U kunt bij ons ook uw verpakt gevaarlijk afval aanleveren. Deze categorie heeft per deelstroom zeer specifieke aanlevervoorwaarden. Onze medewerkers sturen u graag op uw verzoek de juiste documenten op.

Kan ik mijn bedrijfsafval afval ook zelf wegbrengen?

U kunt ook zelf uw afval wegbrengen. Dit kan bij de Milieustraat voor Bedrijven bij Saver aan Stepvelden 8 in Roosendaal.  Kijkt u hier voor meer informatie.

Back To Top