skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Onze campagne ‘Samen aan de Bak’ is genomineerd als meest effectieve campagne over afvalinzameling door het Afvalfonds Verpakkingen. Helpt u ons mee om de award te winnen? U kunt uw stem uitbrengen via https://afvalfondsverpakkingenawards.nl/genomineerden/saver Hartelijk dank voor uw stem!

Het Afvalfonds Verpakkingen maakt op donderdag 9 juni de winnaar van de prijs bekend. De vraag is welk initiatief het meest bijdraagt aan het verder verduurzamen van de samenleving.

Samen aan de Bak

De gezamenlijke campagne Samen aan de Bak startte in 2018 en is bedacht door het reclamebureau Every Day uit Roosendaal. Via de website, op Facebook, Instagram en vele andere kanalen worden allerlei tips gedeeld om het huishoudelijk afval beter te scheiden.

Het resultaat tot nu toe is dat  vanaf 2019 tot nu over het hele verzorgingsgebied van Saver de hoeveelheid restafval met 40 kilogram per huishouden is gedaald. Dat lijkt niet veel. Maar verrekend met 88.000 huishoudens is dat 3.696.000 kilogram per jaar minder. De campagne laat de inwoners op een luchtige manier zien dat afval scheiden goed is voor het milieu én goed voor de eigen portemonnee.

Afvalfonds Verpakkingen

Voor meer informatie over het Afvalfonds Verpakkingen kunt u terecht op www.afvalfondsverpakkingen.nl

 

 

Back To Top