skip to Main Content
Werken bij Saver Over Saver

Wil je jouw afval wegbrengen? Dan kan dat bij het grondstoffencentrum aan de Wortelsteeke in Oud Gastel. Deze locatie is open voor de inwoners van Roosendaal, Halderberge en de gemeente Rucphen.

Je betaalt alleen voor (grof) huishoudelijk restafval en dakleer, per kilogram afval (0,24 cent/ kilo) met een starttarief van twee kilogram.  Alle andere grondstofstromen kunnen (mits goed gescheiden aangeboden) gratis afgeleverd worden. Je hebt wel altijd een Saverpas nodig om toegang te krijgen. Je pinpas heb je alleen nodig om de betaalde stromen (grof restafval en dakleer) af te rekenen. In deze korte instructiefilm laten wij zien hoe dat gaat.

Grondstoffencentrum Wegen

Het brengen van bedrijfsafval is op deze locatie niet toegestaan. Deze en nog andere regels staan samengevat in het reglement.

Breng je huishoudelijk afval met een voertuig met een grijs kenteken, dan moet je kunnen aantonen dat dit afval uit jouw huishouden komt.

Bedrijfsafval kun je brengen naar de Milieustraat voor Bedrijven van Saver aan de Stepvelden 8 in Roosendaal.

Ook Stichting De Kringloper heeft een depot op het grondstoffencentrum. Hier kun je de nog herbruikbare goederen en kleding/schoenen inleveren.

De openingstijden van de Wortelsteeke zijn: dinsdag tot en met zaterdag 08.00-16.30. Op maandag,  zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

In deze animatie zie je hoe het afval wegbrengen bij het grondstoffencentrum werkt.

Wat kun je op dit grondstoffencentrum kwijt:

Gratis route
Betaalde route
  • Grof huishoudelijk restafval
  • Dakleer
Back To Top